Gràcies per visitar-nos
el .
Versión en Castellano de este sitio Web
CastellanoQUI SOM


Aquesta pàgina web www.NOsuccessions.org i el seu Fòrum son els òrgans d'expressió de l'"Associació per a la reforma de l'impost de successions a Catalunya", constituïda el 30 de maig de 2.009 i inscrita amb el nº 39.786 al registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya.

Tal com consta a l'article 2 dels nostres estatuts, els fins de l'Associació són "promoure i emprendre tot tipus d'accions dirigides a aconseguir la reforma de l'Impost de Successions a Catalunya per tal d'equiparar-lo al de la resta de Comunitats Autònomes de l'Estat Espanyol". Només aquest objectiu.

També "queda exclòs tot ànim de lucre". Els fons invertits en la difusió de les nostres propostes provenen exclusivament de donacions voluntàries que estan detallades a la pàgina corresponent d'aquest lloc web.

I per últim, també per mandat dels seus Estatuts, aquesta Associació "no te cap dependència directa o indirecta d'altres associacions o partits polítics". Això pot tenir inconvenients, però té els avantatges de que no se'ns pot acusar de partidisme i de que estem oberts a totes les sensibilitats polítiques.

A aquesta pàgina web, en constant procés d'ampliació, es pot trobar la informació bàsica sobre l'impost de successions i les activitats de l'Associació.

Al Fòrum s'hi troba també informació sobre les activitats de l'Associació i les dels membres del Fòrum inscrits per internet, així com constitueix el punt de trobada on aquests expressen les seves opinions, propostes, etc. i intercanvien punts de vista.

La inscripció o registre al Fòrum es la manera de demostrar l'adhesió i recolzament als objectius d'aquesta iniciativa però no implica una inscripció automàtica a l'Associació.

Quan l'Associació disposi de la infraestructura necessària per portar a terme els seus tràmits administratius interns, entre ells el d'admissió de socis, es donarà a conèixer a través d'aquesta pàgina web.

La Junta de l'"Associació per a la reforma de l'impost de successions a Catalunya" la composen:

Jesús Zamarreño President
Xavier Colomer Vice-President
Jordi Bonet Tresorer
Josep Mª Torres Secretari
Jordina Sonet Vocal  Tornar a la pàgina principal Tornar a principi de pàgina Entrar al Fòrum